31 Ekim 2014 Cuma

Kimsenin annesi sen ağlatasın diye getirmedi canı ciğeri yavrusunu dünyaya!

Bahanelerin ardına sığınıp birini terk ederken söylenen "kendine iyi bak" ya da "sen çok iyi birisin" kadar saçma bir söz daha bilmiyorum. Komik olma; madem kendine iyi bakmasını istiyorsun O'nu merak ediyorsun e neden kalıp O'na sen bakmıyorsun? ...ve ya "çok iyi biri" olduğunu düşünüyorsun o zaman neden terk ediyorsun? Hem düşünsene ne kadar şanslısın, dünyada "iyi" olan çok az insandan bir tanesi seni sevmiş daha ne yapmasını bekliyorsun, hiç bilmiyorum, Allah' dan belani mı istiyorsun? Ben sevmiyorum böyle, güya iyi insan pozlarını. İyi insan poz takınmaz, zaten insanlık da takıp takıştırmayla olmaz. Zira zorunlu insanlık ne kadar şık olursa olsun kimseye de yakışmaz. Ne biliyim bi eğreti falan durur(!)" Selülit gibi, ne yaparsan yap ne kadar güzel görünebilir ki. Şu aptal, bahane sahipleri; açık olun, dürüst olun, net olun!
Bırak karşındaki ne kadar kırılıyorsa kırılsın ama O'na gerçeği, O'nu sevmediğini söyle!
Artık hayallerinde yer almadığını çocuklarının anne ya da babası olarak düşlemediğini de söyle! Bir kere olsun iki dakika dürüst ol(!)
Çünkü neden biliyor musun? O'na giderayak küfür bile etsen, sonu olmayan ümitsiz bir bekleyiş kadar incitemezsin de o yüzden! "Kendine iyi bak" falan bir tarafa, eğer gidiyorsan sakın zerre kadar ümit bırakma. Kimsenin annesi sen ağlatasın diye getirmedi canı ciğeri yavrusunu dünyaya!
...ve şu bahanelerle giden zatlar, sizi de anlıyorum belki de, "çocuklukta" bi problem var. Yaşanmamış bir çocukluğun, edinilmemiş oyuncakların bünyede bıraktığı bir hasar var(!) Ama bu insanlarla "oynayabileceğiniz" anlamına gelmez, bir dipnot bunu da bilmenizde fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder