31 Ekim 2014 Cuma

Bu işyerinde daha önce verilmiş "değere" karşı grev var!

Sahiplenip değer verdiğim her hangi bir konuda, eğer yanlış giden bir şeyler varsa kızabilirim, bağırabilirim, sesim yükselebilir, kırabilirim. 
Tek derdim değer verdiğim kişi yada her hangi bir seyin, bende ki yerini kaybetmemesidir! Bu anlamda tüm mücadelem aslında karşımdaki kişinin bende ki değerini yitirmemesi içindir.
Bunun için çırpınırım, çabalarım, doğrularımı önüne sererim, açık oynarım anlamasını beklerim.
Aynı şeyleri yüzlerce kere söyleyip, sıkılmadan tekrar tekrar anlatabilirim. Çünkü kaybetmek istemiyorumdur, çünkü kollarımı açabildiğim kadar çok değer veriyorumdur.
Neticede karşındaki insan gözünden bir kez düşerse; bilirsin hiç bir yarabandi sargı bezi O'na fayda etmeyecek bir daha senin gözünde. Hem "değer" bir kez yitirilince; matematikte değilki bu, "bu olmadı bir de şu değeri verip deneyim" dense. Dedigim gibi, verilen değer bir kez yitirilince, şeytan alıyor götürüyor satıyor getirmiyor! İşte bu yüzden, şeytan alıp götürüp satmadan, yarabandı hükmünü yitirmeden önce söylerim, anlatırım, belki kızabilirim, bağırabilirim. Elimden gelenin fazlasını yapar O'nun için mücadele ederim. Ama bir yerden sonra artık susmuşsam, yalandan bir "neden?" bile demiyorsam; geçmiş olsun. Dönüp dolaşıp gelsede bu dükkan kapalı(!)
Çalışmıyoruz! Bu işyerinde daha önce verilmiş "değere" karşı grev var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder