31 Ekim 2014 Cuma

Dur bakayım! Sen hata mı yaptın gerçekten çok şekersin.

Kendine kimsenin gözünden bakma ve kimsenin gormek istedigi gibi olmaya çalışma. Bana soracak olursan seni kimin nasil gördüğü hiç önemli değil ama illa birilerinin görmek istediği gibi olmak istiyorsan annenin gözünden bak kendine. Senin bile göremediğin guzellikleri göreceksin kendinde. Bak gördün mü "dünyanın en özel en güzel varlığı hayat bulmuş mis kokulu teninde." 
Ayrıca senin nasıl olman ve davranmanla ilgili sorunu olanlar varsa, sorun olan senin yaşayışın degil; onların yaşadıkları psikolojik rahatsızlıktır mutlaka. Keşke seni ve kişiliğini yaratanın Allahü Teâlâ olduğunu hatırlasalar ama maalesef nato mermer nato kafa(!)
Tabi "başkalarının nasıl gördüğü önemli değil" derken kılığımıza kıyafetimize boşvermiyoruz aman ha! Erkeklerimiz filinta, kızlarımız prenses gibi oluyoruz mutlaka!
Bunun haricinde gerçekten sana bir şeyi dikta ederek "görmek istedikleri gibi hayatına şekil vermek isteyenler" de varsa göz doktoruna gitsin(!) Psikiyatriste gitsin(!) Olmadı hayatından defolup gitsin. Seni nasıl görmek istedikleri senin problemin değil herkes haddini bilsin.
Sen kişiliğin ve kendine has seninle çok güzelsin. Bir şeyler yapmak için çabalarken yaptığın hatalarınla çok özelsin. Dur bakayım! Sen hata mı yaptın gerçekten çok şekersin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder